Faciliteiten op Camping Beans-Hill en de omgeving.

Camping Beans-Hill heeft zijn faciliteiten afgestemd op de moderne kampeerder. Vanaf de camping zijn in Vierhouten en de omgeving veel bezienswaardigheden en evenementen te bezoeken.

Faciliteiten

Camping Beans-Hill heeft voor haar jonge bezoekers een speeltuin met enkele speeltoestellen, zandhoop en een pingpong tafel.

toeristisch

De sanitaire voorzieningen op onze camping voldoen aan de modernste normen. De sanitaire ruimte is verwarmd. Ook aan onze kleine gasten is gedacht. Er is een ruimte voorzien van babybadjes.

Ook is er een wasserette aanwezig. De ruim opgezette ruimte is van alle gemakken voorzien, er zijn o.a. voorzieningen waar u ook groenten kunt wassen en spoelen..

Elke plaats is voorzien van een tv-aansluiting en een elektra-aansluiting. Op de camping is ook draadloos internet aanwezig, vanaf 2,50 euro per dag kunt u gebruik maken van het draadloos internet. Ook is op de camping een laadpaalvoorziening aanwezig.

Ingang Camping
Laadpaal

Omgeving

Vierhouten is een klein dorpje (ca. 800 inwoners) op de Veluwe en ligt ingeklemd tussen 4 bossen, het Vierhouterbos, Vreebos, Elspeterbos en het Gortelsebos. Naast de inwoners heeft ook het grootste in het wild levende zoogdier, het statige edelhert, evenals het imposante everzwijn, het damhert en talloze andere in het wild levende dieren de omgeving van Vierhouten uitgekozen als woongebied. Zij laten zich dan ook regelmatig zien aan iedereen die zich de moeite wil getroosten een tijdje stil te zijn.

In de tienduizenden hectaren met zorg in stand gehouden natuurgebied, bestaande uit uitgestrekte heidevelden en onafzienbare bossen, is een uitgebreid net van fiets-, ruiter- en wandelpaden aangelegd. Je kunt er uren ronddwalen als wandelaar, fietser of ruiter. Het fietsnetwerk is opgenomen in het fietsknooppuntennetwerk. Camping Beans-Hill ligt direct aan het knooppuntennetwerk (knooppunt 14). Van hieruit kunt u een prachtige fietsroutes aan de hand van de knooppunten uitstippelen. Voor de mountainbikers zijn er ook verschillende routes uitgezet.
Voor de wandelaar zijn prachtige wandelroutes met verschillende afstanden uitgezet. De diverse routes zijn te volgen via de gekleurde paaltjes. Vanaf de camping bent u gelijk in het bos of op de heide.
Voor de ruiter zijn diverse ruiter- en menroutes uitgezet. Dit alles zorgt voor een optimale beleving van het natuurschoon wat Vierhouten te bieden heeft voor haar gasten.

Voor de bourgondische gast zijn er veel soorten eetgelegenheden in Vierhouten van cafetaria tot chique restaurants. Vierhouten wordt ook wel het culinaire centrum van de Veluwe genoemd. 
Enkele tips voor uitstapjes en activiteiten in de omgeving van camping Beans-Hill:

– Het verscholen dorp
– Recreatiemeer “De Zandenplas”
– Overdekt zwemparadijs “De Wiltsangh – Nunspeet
– Bezoekerscentrum Staatsbosbeheer – Nunspeet
– De Koperen Ezel – Epe
– Dolfinarium – Harderwijk
– Walibi – Biddinghuizen
– Apenheul – Apeldoorn
– Het Aardhuis – Hoog Soeren
– Julianatoren – Apeldoorn
– Paleis Het Loo – Apeldoorn
– Dinoland – Zwolle
– Dierenpark Amersfoort – Amersfoort
– Nederlands Openlucht museum – Arnhem
– Burgers’Zoo – Arnhem